Voorstraat 83 C, Utrecht
€350.000,00 kk
Fantastisch appartement met uitzicht op de Dom!

Op een heerlijke plek, midden in het hart van de stad, ligt dit sfeervolle appartement op de derde met prachtig zonnig dakterras en uitzicht op de (ingepakte) Dom.
De ligging is op loopafstand van al het moois dat het Centrum van Utrecht te bieden heeft…….. de grachten, fantastische restaurants, winkels etc…

Voor iemand die zonder klussen op een mooie plek in het Centrum wil wonen is dit een ideale mogelijkheid!

De Voorstraat kenmerkt zich door een divers winkel-, horeca- en dienstenaanbod van lokale ondernemers gecombineerd met bekende ketens, hetgeen een unieke variëteit en sfeer geeft. Ook de Plus supermarkt, Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Plato en Printerette zijn hier gevestigd. Op de Voorstraat bevinden zich op cultureel gebied een van de bekendste Utrechtse bioscopen (City Movies) en politiek cultureel centrum ACU. Aan de Drift, één van de zijstraten vanaf de Voorstraat, is de Universiteitsbibliotheek met daaronder een grote fietsenkelder te vinden.

Elke zaterdag wordt in het centrum van Utrecht de levendige bloemenmarkt (Janskerkhof) en lapjesmarkt (Breedstraat) georganiseerd. Deze markten bevinden zich op loopafstand van de Voorstraat.

HERINRICHTING VOORSTRAAT
Het college heeft op 5 februari 2019 het Voorlopig ontwerp en de reactienota vastgesteld voor de herinrichting van de Voorstraat-Wittevrouwenstraat. De Voorstraat zal worden heringericht per mei 2020.
De straat wordt meer gericht op voetgangers en fietsers, auto’s worden ‘gast’ in de straat. Stoepen worden op de meeste plekken minimaal 2,5 meter breed, fietsers en auto’s gaan de rijbaan delen, de straatverlichting en het groen worden aangepast. Het gebied wordt hierdoor nog aantrekkelijker om te wonen, te winkelen en te verblijven.

Voor nadere informatie verwijzen naar gemeentesite:
https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/verkeer/verkeersprojecten/voorstraat-en-wittevrouwenstraat/

Bekijk de woning op de kaart

INDELING:
Begane grond:
Gezamenlijke entree en ruime trapopgang naar eigen appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Entree, ruime hal met intercom en vaste trap tot het dakterras op vierde verdieping, lichte sfeervolle woonkamer met balkenplafond, twee nisjes, vaste kast en toegang tot het balkon met zicht op de Dom,
lichte keuken voorzien van eetbar met doorkijk naar de woonkamer en divers los apparatuur, badkamer voorzien van douchecabine, toilet en vaste wastafel, de wasmachine en elektrische boiler zijn keurig weggewerkt in een inbouwkast.
Royale slaapkamer (voorheen twee kamers), mogelijkheid om onder te verdelen in slaap- en studeergedeelte aan de voorzijde of weer twee slaapkamers van te maken.

Vierde verdieping:
Middels vaste trap en lichtkoepel is het ruime dakterras bereikbaar. Hier kun je de hele dag genieten van de zon en ook weer dat prachtige zicht op de Dom.

Bijzonderheden:
– Oplevering kan snel;
– Actieve VvE, servicekosten € 150,00 p/mnd incl. opstal, schilderwerk extern, reservering en onderhoud;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– Verkoper is geen bewoner;
– Gelegen in een gebied dat aangewezen is als beschermd stads- of dorpsgezicht;- Om de hoek is een Greenwheels parkeerplek met deelauto’s;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden.

– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!