Van Koetsveldstraat 85, Utrecht
€315.000,00 kk
Sfeervolle benedenwoning met tuin

Een buitenkans voor de liefhebbers van de geliefde wijken Nieuw-Engeland en Majella! Deze sfeervolle benedenwoning met kenmerkende dertiger jaren stijlelementen en een riante tuin van ca. 70m2 op het zuid-oosten met berging heeft: paneeldeuren, schouw, twee slaapkamers, een nette keuken en ook nog eens een prachtig lichtinval!

De Wijk:
De ideale ligging nabij het centraal station, de binnenstad, het gezellige Lombok en alle uitvalswegen maken deze wijk tot een populaire woonomgeving. Eetcafés, koffietentjes, stadsstrand SOIA, winkels, het Majellapark alsmede Park Oog in Al, speeltuintjes, scholen en kinderdagverblijven bevinden zich in de directe omgeving. Ook een warme bakker en een buurtsuper liggen in de nabijheid.

Bekijk de woning op de kaart

Indeling
Begane grond:
Entree, gang met originele tegelvloer, toilet met fontein, in de gang twee diepe trapkasten met mogelijkheid voor opstelling van de wasmachine, doucheruimte met daarnaast een grote vaste kast. Ruime woonkamer met schouw, erker en openslaande deuren naar de achtertuin. Een nette keuken met inbouwapparatuur (waaronder vaatwasser) en deur naar de tuin. Slaapkamer aan achterzijde met wastafel en openslaande deuren naar de tuin en een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Over de breedte van de woning ligt een voortuin welke is omgeven door een beukenhaag.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca 63m2, inhoud 224 m3;
– Bouwjaar 1938;
– Nieuwe balken begane grond (2019);
– Aanwezigheid van voor- en achtertuin;
– In de slaapkamer voorzijde is extra bergruimte boven de deur;
– Aanwezigheid van schuurtje, achterom bereikbaar;
– Actieve en grote V.v.E, service kosten € 53.72 per maand;
– Kozijnen buitenzijde en binnenzijde recent geschilderd (2018);
– Nieuwe CV-ketel Intergas combiketel 2019;
– Parkeervergunning op aanvraag;
– Oplevering in overleg;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegrond;
– Nieuwsgiering geworden? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!