St.-Ludgerusstraat 375, Utrecht
€350.000,00 kk
Riante bovenwoning

Sfeervolle, ruime bovenwoning met 4 slaapkamers, bestaande uit twee verdiepingen en een vliering. De vertrekken zijn ruim en de lichtinval is gunstig door de vele raampartijen en de hoekligging. Vanuit de woonkamer is er fantastisch vrij zicht op een speelpleintje. De woning is goed onderhouden, zo is bijvoorbeeld de badkamer vernieuwd en begin 2021 het schilderwerk binnen en buiten uitgevoerd en het zinkwerk aangepakt. De keuken heeft er al wat gebruiksjaren opzitten maar is ruim, aangrenzend is er een klein balkon op het zuiden met leuk zicht over alle tuinen.

Locatie:
Zuilen is een van de meest diverse woonwijken van Utrecht; jonge gezinnen, tweeverdieners, studenten, ouderen, voor elk is er wat te vinden. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van allerlei voorzieningen: het vernieuwde winkelcentrum Rokade, het gevarieerde winkelaanbod in Amsterdamsestraatweg, het gezellige Julianapark waar in de zomer verschillende festivals worden georganiseerd en natuurlijk de oude binnenstad van Utrecht, je fietst er in 10 minuten naartoe! De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en ook de diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Entree, meterkast en trapopgang.

1e Verdieping:
Overloop, toilet met fontein, bergkast, slaapkamer, woonkamer met open haard en een laminaat vloer, dichte keuken voorzien van inbouw apparatuur met deur naar het balkon gelegen op het zuiden.

2e verdieping:
Overloop, aparte ruimte voor de wasmachine, 3 slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele waskom.

3e verdieping:
Bergvliering.

Bijzonderheden:
– Ruime bovenwoning met 4 slaapkamers;
– Leuke ligging in de wijk met vrij uitzicht;
– De woning is geheel voorzien van dubbel glas;
– Moderne badkamer geplaatst in 2019;
– Buiten en binnen schilderwerk 2021 uitgevoerd;
– Zinkwerk vernieuwd 2021;
– Nieuwe CV-ketel, Nefit, bouwjaar 2021;
– Actieve VVE met 3 appartementen, ingeschreven in de kamer van koophandel;
– Service kosten € 120,00 — per maand;
– Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen;
– Gratis parkeren voor de deur op de openbare weg;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden;
– Verkoper is geen bewoner;
– Oplevering in overleg.

– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Bekijk de woning op de kaart