Prins Hendriklaan 34, Nieuwegein (Vreeswijk)
€339.000,00 kk
Sfeervolle tussenwoning op unieke locatie

Altijd al willen wonen in Vreeswijk met haar schilderachtige straatjes, monumentale panden, prachtige bruggetjes en gezellige activiteiten? Want wie kent de beroemde kaarsjesavond van Vreeswijk niet? Of de gezellige jaarmarkt? En wat denkt u van de aankomst van Sinterklaas? Of een bezoekje aan de Museumwerf?

Deze sfeervolle jaren ’20 woning ligt in de oude dorpskern van Vreeswijk nabij de Dorpsstraat en kijkt uit op de Vaartse Rijn met haar prachtige oude schepen en de Museumwerf. De vele waterwegen zorgen voor een gezellige sfeer.
Winkels, scholen, openbaar vervoer, het is allemaal aanwezig in de directe omgeving.

De woning beschikt op de begane grond over een gezellige voortuin met zicht op het water, een diepe doorzon woonkamer met veel lichtinval, een houten vloer, openhaard en ensuite-deuren. In de aanbouw aan de achterzijde treft u de keuken en heel fijn…….een (wijn)kelder op sta-hoogte. Via de diepe, op het westen gesitueerde achtertuin, bereikt u de ruime stenen berging met buitenhaard. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een complete badkamer en veel bergruimte gesitueerd.

Kortom een karakteristieke woning in een buurt waar niet veel aanbod is!

Bekijk de woning op de kaart

Indeling

Begane grond:
Entree met hal, meterkast en toiletruimte, woonkamer met open haard, stucwerk plafond, eiken planken vloer, ensuite-deuren, eetkamer en tussenhal met trapopgang.
Aangebouwde sfeervolle keuken met toegang naar sta hoge kelder van ca. 7 m² en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Ruime overloop voorzien van inbouwkasten en werkplek. Keurige badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet en wasmachineaansluiting. Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en vaste kast. Twee slaapkamers aan de achterzijde. De gehele verdieping is smaakvol afgewerkt met houten vloerdelen, gestucte plafonds met houten balken en praktische opbergkasten.

Tweede verdieping:
Middels losse trap bereikbare bergzolder met CV-opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
– Zeer sfeervol monumentaal woonhuis in de oude kern van Vreeswijk;
– Gelegen aan brede rustige laan met zicht op de Vaartse Rijn;
– Sfeervolle woonkamer met kamer en suite, open haard en eiken planken vloer;
– Woning wordt centraal verwarmd d.m.v. gas gestookt. C.V. combi uit 2001;
– Achter in de tuin stenen berging met pannendak, houtopslag en buitenhaard;
– Achtertuin gelegen op het westen;
– Oplevering in overleg;
– Jaren ‘20 woning, derhalve is de ouderdomsclausule van toepassing;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden;
– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

De huidige bewoners aan het woord:
Wij zagen dit huis 13 jaar geleden en waren gelijk verkocht. Het is een heerlijk thuis, door de lekker ruime en ook sfeervolle leefruimtes. Het heeft een fijne tuin waar het nagenoeg het hele jaar heerlijk vertoeven is vanwege de beschutte en zonnige ligging. Op winterdagen is het heerlijk zitten bij de open haard. Een huis in een rustige buurt met fijne buren en met veel bijzondere herinneringen, maar nu is het tijd voor onze volgende stap. Wij hopen dat de volgende bewoners hier met net zoveel plezier zullen wonen.