Prins Bernhardplein 21, Utrecht
€275.000,00 kk
Licht 3-kamer appartement (voorheen 4)

Leuk 3-kamer appartement, voorheen 4, met balkon aan de voor en achterzijde en berging in de onderbouw. Het appartement ligt op een heerlijke plek in Zuilen met vrij zicht aan de voorzijde over het Prins Bernhardplein en park en aan de achterzijde heb je erg leuk zicht over alle achtertuinen. De woning is zeer geschikt voor verhuur, maar ook voor een starter, alleenstaande of om samen te wonen.

Locatie:
Zuilen is een van de meest diverse woonwijken van Utrecht; jonge gezinnen, tweeverdieners, studenten, ouderen, voor elk is er wat te vinden. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van allerlei voorzieningen: het vernieuwde winkelcentrum Rokade, het gevarieerde winkelaanbod in Amsterdamsestraatweg, het gezellige Julianapark waar in de zomer verschillende festivals worden georganiseerd en natuurlijk de oude binnenstad van Utrecht, je fietst er in 10 minuten naartoe! De wijk is prima bereikbaar met openbaar vervoer en ook de diverse uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Indeling
Complex:
Portiekflat bestaande uit 4 woonlagen met afgesloten bergingen in de onderbouw. Centrale entree met toegangsdeur, postbussen en trappenhuis.

Appartement:
Entree/hal met toiletruimte, meterkast en badkamer met douche, twee slaapkamers. Ruime keuken met keukenblok met opbergmogelijkheden en gasfornuis, deze geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde met vrij zicht over de achtertuinen.
Ruime lichte doorzon woonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Het raam aan de voorzijde en de openslaande deuren geven een prettig effect op de lichtinval en ’s zomers een heerlijk buiten gevoel.

Bijzonderheden:
– De woning is gelegen op de tweede verdieping;
– De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing;
– In de onderbouw bevindt zich een eigen berging;
– Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel uit 2016;
– Het appartement maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 160,-;
– Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen;
– Gratis parkeren voor de deur op de openbare weg;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden;
– Oplevering in overleg.

– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Bekijk de woning op de kaart