Gildstraat 110, Utrecht
€469.000,= kk
Ruime woning met enorm veel mogelijkheden

Altijd al willen wonen in een van de mooiste wijken van Utrecht en op zoek naar een huis met heel veel mogelijkheden? Dan hebben wij hier een unieke kans voor u!

Verrassend ruime tussenwoning (± 4.80m breed!) met achtertuin, schuur, kelder, originele details, hoge plafonds en een zolderverdieping met een nokhoogte van 2.70m! Door het plaatsen van dakramen en/of dakkapellen creëert u enorm veel extra woonoppervlakte.

Wittevrouwen is een populaire wijk met voornamelijk (gezins)woningen van voor 1900. In de buurt zijn diverse speciaal winkels, koffie zaakjes, (wijn)barretjes, restaurants, scholen en kinderopvang gevestigd. De Gildstraat loopt vanaf de Krijtstraat tot de Blauwkapelseweg. Op steenworp afstand ligt het Griftpark met zijn foodfestivals en kinderboerderij Griftsteede. Het Utrechtse stadscentrum en het centraal station zijn op korte fiets-/loopafstand gelegen. Tevens goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. Parkeren kan direct voor de deur met vergunning op de openbare weg.

Bekijk de woning op de kaart

Indeling:
Begane grond:
Entree met meterkast en trapopgang. Ruime woonkamer (hoogte 3.17m.) met open haard, praktische trapkast en deur naar de achtertuin. Via de aanbouw aan de achterzijde komt u bij een halletje met toiletruimte en daarachter een lichte maar eenvoudige keuken. Via de keuken toegang tot de verrassend ruime kelderruimte. De achtertuin is voorzien van een grote schuur met electra.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de zolder. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met kamer ensuite deuren naar een tussenkamer. Slaapkamer aan de achterzijde en middels 2e ruime overloop toegang tot de aanbouw aan de achterzijde. Deze is voorzien van een aparte toiletruimte en een eenvoudige maar zeer ruime badkamer.

Zolder verdieping:
Ruime zolderverdieping met fraaie balken. Door de hoogte van 2.70m in de nok is dit echt een verdieping met mogelijkheden!

Bijzonderheden:
– Leuke woonomgeving, fraaie, authentieke straat met een goede sfeer;
– Zeer gunstige ligging, snel in de stad en snel in het groen;
– De voorgevel is gedeeltelijk opnieuw opgemetseld;
– De woning is in de loop der jaren netjes onderhouden maar dient gerenoveerd te worden;
– De ouderdomsclausule is van toepassing;
– Woonoppervlakte ca.  147 m² (incl. zolderverdieping);
– Perceeloppervlakte 109 m² (eigen grond);
– Notariskeuze aan verkoper;
– Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw aankoopmakelaar mee!