Cartesiusweg 91, Utrecht
€375.000,00 kk
Tussenwoning met voor en achtertuin

Aan de Cartesiusweg vindt u deze karakteristieke en ruime jaren ’30 eengezinswoning. De tussenwoning heeft een ruime voor-en-achtertuin inclusief schuur en achterom, een zeer praktische indeling en een prettig uitzicht. Kenmerkend aan deze woning zijn de authentieke details die door de jaren heen bewaard zijn gebleven. Kortom, heerlijk thuis komen op de Cartesiusweg 91!

De woning ligt aan een rustige ventweg op een levendig punt in Utrecht-West, de ‘’Schepenbuurt’’. De woning bevindt zich vlakbij het Julianapark en in de nabije omgeving bevinden zich diverse uitvalswegen en winkels voor u dagenlijkse boodschappen. De woning is op loopafstand van het NS station Zuilen en parkeren kan gratis voor de deur op de openbare weg. Tevens bent u binnen 10 minuten fietsen in het oude Centrum van Utrecht. Maar er is nog meer……….aan de overkant zal in de loop der jaren een herontwikkeling plaatsvinden. Het CAB-gebouw wordt de centrale ontmoetingsplek van de wijk. In dit gebouw komen winkels, horeca, maatschappelijke voorzieningen, sport en cultuur. Kortom, een mooie, hippe en trendy wijk!

Bekijk de woning op de kaart

INDELING
Begane grond:
Hal/entree, trapkast met meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer met erker en hoge plafonds van 2,67 meter, half open keuken in hoekopstelling en aanbouw met doorgang naar de tuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, 2e toilet en wasmachine-aansluiting, ruime slaapkamer met vaste kast aan de voorzijde, kleine slaapkamer voorzijde en een ruime slaapkamer met vaste kast en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Vaste trap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel, keukenblok en bergruimte, ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel over gehele breedte van de woning en klein kamertje voorzien van wastafel en dakraam.

BIJZONDERHEDEN:
– Diepe tuin met berging en vrij zicht!;
– Twee ruime bergingingen in de tuin en tevens een achterom;
– Grotendeels voorzien van aluminium kozijnen en dubbelglas:
– Vrij en groen uitzicht aan voor- en achterzijde;
– Grotendeels dubbel glas;
– Goede parkeergelegenheid voor de deur;
– Gelegen op circa 10-minuten fietsen van het centrum en CS;
– Voor meer info herontwikkeling: www.cartesiusdriehoek.nl;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegrond;
– Oplevering in overleg, kan snel.

– Nieuwsgiering geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!