Bostondreef 25, Utrecht
€195.000,= kk
Benedenwoning met riante tuin

Zojuist in de verkoop gekomen deze ruime 3-kamer benedenwoning. Maar dat is nog niet alles! De woning is tevens voorzien van een fantastische achtertuin van 70 m2 op het zuiden en achterom! en ook dit is nog niet alles want er is ook nog een inpandige berging die zowel van binnen als buiten toegankelijk is!! Kortom, het ideale (starters) huis!!!

De Wijk
Het complex is gelegen aan de overzijde van de autoboulevard en de Jumbo, aan de oprit van de Zuilense Ring, waardoor je zo op de A2 of A27 zit. Parkeren doe je gratis voor de deur. Betaalbaar en modern wonen dus op een handige plek! Ook direct in de omgeving zijn openbaar vervoer, winkels en alle voorzieningen voor sport, welzijn en recreatie. Een heerlijke wandeling maak je door de polders bij Maarssen of het Noorderpark. Naar de binnenstad van Utrecht rijden bussen of je neemt de fiets en bent binnen 15 minuten daar.

Bekijk de woning op de kaart

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, woonkamer en eenvoudige gesloten keuken. Gang, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet. Inpandige berging met c.v.opstelling en wasmachineaansluiting. Tuin op het zuidoosten gelegen met achterom.

Bijzonderheden:
– Fantastisch lichtinval;
– Ruime achtertuin gelegen op zuid-oosten met achterom;
– Voorzien van dubbel glas:
– Actieve Vereniging van Eigenaars, de totale VVE bijdrage is € 84,00 per maand;
– Verwarming en warm water middels CV-ketel Vaillant (2010), leidingen vernieuwd in 2017;
– Schilderwerk buitenzijde in 2016 gedaan;
– Zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en recreatie voorzieningen;
– Oplevering in overleg, kan snel;

– Nieuwsgiering geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!