Boekelaan 123, Utrecht
€200.000,= kk
Zeer licht 3-kamer appartement in Tuindorp-Oost

Dit is uw kans: er komt een speels appartement met 2 balkons en fantastisch lichtinval beschikbaar op de 3e verdieping van dit appartementencomplex in Tuindorp Oost!

De Wijk
Het appartement staat pal om de hoek van het Griftpark en binnen enkele loopminuten bent u bij winkelcentrum De Gaard en met de auto bereikt u gemakkelijk de uitvalswegen. Tevens zijn er diverse goede busverbindingen in de nabije omgeving. Met de omliggende buurten, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt, Tuindorp en Tuinwijk, bevindt u zich beslist in een goede omgeving.

Bekijk de woning op de kaart

Indeling
Begane grond:
De gemeenschappelijke, afgesloten en vernieuwde hal. Hier bevinden zich de brievenbussen en krijgt u toegang tot het trappenhuis, bergingen en lift.

3e Verdieping:
Entree, ruime hal voorzien van vaste kast/garderobe met boiler (80L) . Links is de eenvoudige keuken voorzien los apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot het 1e balkon met verrassend veel ruimte. Vanuit de lichte woonkamer heeft u toegang tot het ruime tweede balkon dat doorloopt over de hele breedte van het appartement. In het midden treft u slaapkamer nummer 1 en daarnaast ligt een grote kamer met inbouwkast, wasmachine-aansluiting en eveneens toegang tot het grote balkon. Ten slotte is tegenover de slaapkamer het toilet met fonteintje en de badkamer met granieten vloer, ligbad en vaste wastafel.
Er is een stortkoker aanwezig alleen bestemd voor plastic, blik en melkpakken. Voor het gebouw is een ondergrondse container voor restafval.

Oplevering: in overleg

Bijzonderheden:
– Fantastisch lichtinval;
– Twee balkons;
– Actieve Vereniging van Eigenaars; het beheer wordt gevoerd door Newomij te Naarden;
– De totale VVE bijdrage is € 205,00 per maand; opgesplitst in € 50,00 voorschot stookkosten en € 155,00 aan servicekosten;
– Ruime berging in de onderbouw van ca. 6m2;
– Winkelcentrum ‘De Gaard’ op 2 minuten loopafstand;
– Zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en recreatie voorzieningen;

– Nieuwsgiering geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!