Balearen 11, Utrechtcht
€385.000,00 kk
Ruime eindwoning met 6 slaapkamers

In één van de eerste, ruim opgezette deelplannen van de kindvriendelijke wijk Lunetten gelegen eindwoning met aangebouwde stenen berging, dakkapel, zes kamers en zonnige tuin gelegen aan het water.
De woning ligt in een autoluwe, kindvriendelijke omgeving met veel groen en grenzend aan speelveld/parkje. Ideaal voor een gezin!

De wijk:
Het voorzieningenniveau in directe omgeving is goed, o.a. sportverenigingen, gezondheidscentra, winkels en scholen. Het NS station Lunetten en het winkelcentrum Lunetten liggen op 5 minuten afstand. De binnenstad op 10 minuten en het populaire Amelisweerd op slechts 15 minuten fietsen. Verder zijn alle uitvalswegen uitstekend bereikbaar.

Bekijk de woning op de kaart

Begane grond:
Hal/entree, toilet met fontein, meterkast en trapopgang, lichte woonkamer, open keuken in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
overloop, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting, separaat toilet, slaapkamers voorzijde voorzien van wastafel, twee slaapkamer aan de achterzijde waarvan de kleinste voorzien is van geluidswerend materiaal. Vaste trap naar 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, slaapkamer achterzijde, kamer voorzijde voorzien van CV-opstelling, mechanische ventilatie en keukenblok, riante woon/slaapkamer voorzien van dakkapel, dakraam en een hoogte van 4.34!

Bergvliering:
Middels vlizotrap bereikbaar en voorzien van verlichting.

Bijzonderheden;
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (AV 1989);
– Nieuwe kunststof kozijnen geplaatst in 2014;
– CV combiketel Vaillant bouwjaar 2012 (huur);
– Platte dak voorzien van sedum (groendak) met onderhoudscontract;
– Gelegen in kindvriendelijke en groene omgeving;
– Voldoende gratis parkeergelegenheid;
– Oplevering in overleg;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden.

– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!