Azielaan 730, Utrecht
€275.000,00 kk
Waanzinnig appartement op de 14e verdieping!

Wilt u zonder zorgen wonen met een prachtig uitzicht over de stad en genieten van schitterende zonsondergangen? Dan is deze ruime en lichte 4-kamerwoning met balkon gelegen op de 14de verdieping van een zeer goed onderhouden appartementencomplex wellicht iets voor u!

De wijk:
Het appartement ligt ideaal in Kanaleneiland-Zuid; park Transwijk, het grootste stadspark van Utrecht, ligt op een steenworpafstand. Winkels om de dagelijkse boodschappen te doen bevinden zich op loopafstand. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op ‘t Ledig Erf (een van de gezelligste plekjes van Utrecht) of bij het Centraal Station. Ook rijdt u zonder enige moeite de snelweg op richting Amsterdam, Den Haag of Den Bosch.

Bekijk de woning op de kaart

Indeling

Het appartement:
Begane grond:
Fraaie, verzorgde afgesloten centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie. Voorzien van een videobewakingssysteem. Toegang naar de liftinstallaties en naar de bergingen.

Woning 14e verdieping:
Entree met meterkast, berging en toilet met fonteintje. Diepe, dichte keuken voorzien van diverse apparatuur, wasmachineaansluiting en deur naar het balkon. Lichte, zonnige woonkamer met eveneens toegang tot het balkon. Vanuit de woonkamer is de 2e gang/hal toegankelijk. Vanuit deze hal bereikt u 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer met grote inloopdouche en dubbele wastafel. Op de verdieping bevindt zich een ruime binnenplaats met transportruimte (4x4m2) voor tijdelijke opslag van inboedel.

Buiten:
Het prachtige, grote hoekbalkon is een echt pluspunt van deze woning. Het balkon is te bereiken via zowel de keuken als de woonkamer en strekt zich uit over de volledige lengte en breedte. Met een ligging op het noordwesten kunt u op voldoende zonuren en een fraaie zonsondergang rekenen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1969;
– Geheel vernieuwd in 2017, zoals keuken, badkamer, wandafwerking, vloerafwerking en alle leidingen uit het zicht;
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Servicekosten € 155,- per maand (inclusief voorschot waterverbruik en kosten voor onderhoud van het complex, huismeester, schoonmaker, glas- en opstalverzekering);
– Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren;
– Dit complex heeft een eigen huismeester. Deze houdt toezicht op het gebouw, zorgt voor het functioneren en in goede staat houden van de gemeenschappelijke ruimten;
– Eigen berging in de onderbouw;
– Verwarming middels blokverwarming;
– Elektrische geiser in eigendom;
– Balkon op het westen met prachtig zicht op ondergaande zon;
– Voldoende parkeergelegenheid bij het appartementencomplex;
– Aanvaarding in overleg;
– Voor indeling en maatvoering, zie plattegronden.

– Nieuwsgierig geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!