Curacaostraat 10, Utrecht
€225.000,= kk
Sfeervolle benedenwoning met tuin

Gelegen in rustige straat in Lombok, is deze voormalige vierkamer benedenwoning met bijzonder royale zonnige achtertuin (41 m²!) met berging. De woning is ideaal gesitueerd nabij de Utrechtse binnenstad, openbaar vervoer, diverse horeca zoals cafe “West” en de uitvalswegen. De woning beschikt over moderne elektra, mooie paneeldeuren, houten vloer, moderne badkamer en keuken.

Bekijk de woning op de kaart

De Wijk:
U komt te wonen in een rustige straat en buurt met verschillende leeftijdsgroepen en leefstijlen (meest werkenden), deel van een gezellige en bruisende wijk. Het Majellapark en bushaltes liggen aan het begin van de straat. Om de hoek aan de Groeneweg liggen restaurantjes met terras, div. gezondheidsvoorzieningen en een nieuw winkelcentrum met supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen, postagentschap, Kwalitaria en een Bagels & Beans met terras. Aan de andere kant een waterrijk gebied met o.a. de Merwedesluis en Park Oog in Al waar het zomerdag heerlijk is om te picknicken of een biertje te drinken! Even verderop de levendige Kanaalstraat met een grote diversiteit aan winkeltjes, eetcafés en restaurants. Op vijf minuten fietsafstand het Centraal Station en het centrum van Utrecht.

De woning:
Indeling:
Entree/gang, slaap/kleedkamer, badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, wasmachine-aansluiting en handdoekenradiator, royale woonkamer, slaapkamer, nieuw zwevend toilet, moderne keuken voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap en doorgang naar de achtertuin, tuinkast voorzien van radiator en CV-opstelling. De in de achtertuin gelegen vrijstaande berging is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– Verwarming d.m.v. c.v.-gas CR Remeha (aangelegd in 2004)
– Stenen schuur met asbest golfplatendak
– In 2012 is het dak vernieuwd inclusief de isolatie;
– Het onderhoud van de kozijnen is niet inbegrepen in het onderhoud van de VvE;
– Actieve en gezonde VvE;
– Maandelijkse servicekosten zijn € 50,- per maand (onderhoud en vijf verzekeringen: opstal, WA
huiseigenaren, rechtsbijstand, glas en
bestuursaansprakelijkheid);
– U komt te wonen in een rustige straat en buurt aan de rand van een sfeervolle en gezellige
wijk;
– Oplevering in overleg.

– Nieuwsgiering geworden? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!