Azielaan 678, Utrecht
€150.000,= kk
Appartement met fantastisch uitzicht

Licht 2-kamer appartement op de 10e verdieping

Bekijk de woning op de kaart

Indeling

De wijk:
Het appartement ligt ideaal in Kanaleneiland-Zuid; park Transwijk, het grootste stadspark van Utrecht, ligt op een steenworpafstand. Winkels om de dagelijkse boodschappen te doen bevinden zich op loopafstand. Met de fiets bent u binnen 10 minuten op ‘t Ledig Erf (een van de gezelligste plekjes van Utrecht) of bij het Centraal Station. Ook rijdt u zonder enige moeite de snelweg op richting Amsterdam, Den Haag of Den Bosch.

Het appartement:
Begane grond: Fraaie, verzorgde afgesloten centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie. Voorzien van een videobewakingssysteem. Toegang naar de liftinstallaties en naar de bergingen.

10e verdieping: Ruime binnenplaats met transportruimte (4x4m2) voor tijdelijke opslag van inboedel.

Appartement: Entree, hal met meterkast, apart toilet, ruime bergkast, lichte woonkamer met toegang tot het balkon, dichte keuken voorzien van opbergkasten, slaapkamer, badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.
Via de woonkamer kunt u het balkon op om in de zomer tot laat ’s avonds van de zon te genieten.

Het appartementencomplex:
Het complex dat bestaat uit 132 appartementen verdeeld over 17 verdiepingen is goed onderhouden en beschikt over een liftinstallatie met 3 liften. Daarnaast heeft het gebouw een eigen huismeester, deze houdt toezicht op het gebouw, zorgt voor het functioneren en in goede staat houden van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen en noteert wensen van de bewoners.
Het is mogelijk om vrij te parkeren op het voor het gebouw gelegen royale parkeerterrein.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1969.
– Geheel voorzien van dubbel glas.
– Energielabel C.
– Servicekosten € 98,- per maand (inclusief voorschot waterverbruik en kosten voor onderhoud van het complex, huismeester, schoonmaker,
glas- en opstalverzekering).
– Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
– Dit complex heeft een eigen huismeester. Deze houdt toezicht op het gebouw, zorgt voor het functioneren en in goede staat houden van
de gemeenschappelijke ruimten.
– Eigen berging in de onderbouw.
– Verwarming middels blokverwarming.
– Huur geiser ca. € 13,- per maand
– Balkon op het westen met prachtig zicht op ondergaande zon.
– Voldoende parkeergelegenheid bij het appartementencomplex.
– Aanvaarding in overleg (kan snel).